Koncertjének teljes bevételét felajánlotta Zorán a Magyar Református Szeretetszolgálat javára

A Miskolc-Avasi Református Templomban tartott koncertjének teljes bevételét az idén 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálat javára ajánlotta fel a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas énekes és zeneszerző, Zorán. A csütörtök esti eseményen nagyszámú közönség előtt, rendkívül sikeres koncertet adott a művész, akinek segítségével a Magyar Református Szeretetszolgálat kétmillió forint adományt gyűjtött.

Az idén 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálatnál nagy múltja van az önkéntességnek és a rászorulók megsegítésének. Az adománygyűjtések minden esetben jó szívű támogatók, segítők közreműködésével valósulnak meg, így támogatva a nehéz vagy sokszor kilátástalannak tűnő körülmények között élő családokat.

 

„Magától értetődő volt, hogy igent mondok az együttműködésre a Szeretetszolgálattal és nagy örömömre szolgál, hogy segíthetek" - mondta el Zorán a gótikus templomban tartott jótékonysági koncert kapcsán.

 

A két órás koncerten olyan zenészek vendégszerepeltek, mint Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara.

 

A Szeretetszolgálat rendkívül hálás mindenkinek, aki jelenlétével, pénzadományával vagy jegyvásárlásával hozzájárult az este sikeréhez, ezzel pedig a Szeretetszolgálat nélkülözőket segítő szolgálatához.