logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

Reflektorfényben az LG robotjai a CES 2017 kiállításon

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 jan 4 - 00:49

[0]Az LG Electronics (LG) a Las Vegas-i CES 2017 szakkiállításon fejlett robotikai megoldásokat is bemutat a szakmai közönségnek. A robotika várhatóan a szórakoztató elektronikai kiállítás egyik kiemelt témája lesz.

 

Az LG robotikai megoldásai a kifinomult analitikai megoldások alkalmazásával képesek bonyolult környezetben is eligazodni, kiszámítani az egyes feladatok teljesítéséhez vezető leghatékonyabb és legeredményesebb utat, így téve minden kapcsolódási ponton egyszerűbbé a felhasználók mindennapi életét.

 

Most először jelennek meg az LG HOM-BOT robotporszívójában alkalmazott egyedi technológiai újításokon is túlmutató fejlesztések a mesterséges intelligenciával felszerelt, nem takarítási célú, otthonainkban, közterületen és közösségi használatú helyiségekben is használható robotokban.

 

 

Az LG új robotkollekciója a vállalat CES-en megrendezendő sajtótájékoztatóján mutatkozik majd be, január 4-én helyi idő szerint reggel 8:00 órakor a Las Vegas-i Mandalay Bay Resort and Casinóban. A robotokat január 5. és 8. között az LG pavilonjában is kiállítják (Központi Épület/Central Hall #11100) a Las Vegas Convention Center épületében.


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/108447