logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 jan 6 - 01:58

[0]A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler® Ultimate Generation Terabyte-ot (DTGT). A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

 

A professzionális felhasználók hatalmas mennyiségű adatot tárolhatnak a kisméretű eszközön, például akár 70 órányi 4K felbontású videót*. Az exkluzív megjelenésű USB-kulcs kiváló minőséget garantál, cinkötvözet anyagának köszönhetően pedig kifejezetten rázkódástűrő. Kompakt méretéből adódóan könnyen hordozható, így a technológia megszállottjai és az informatikai szakemberek egyszerűen tárolhatnak és kezelhetnek nagy helyigényű fájlokat. 

 

„A Kingston folyamatosan feszegeti saját határait és keresi az új technológiai megoldásokat. A DataTraveler Ultimate GT a 2013-ban forgalomba hozott 1 TB-os meghajtónk méltó utódja.  A kapacitás megduplázásával a felhasználók könnyen kezelhető formában bővíthetik mobil adattárolási lehetőségeiket, egyszerűen tárolhatnak és szállíthatnak nagyobb mennyiségű adatot is" - mondta Jean Wong, a Kingston flash üzletágának igazgatója.

 

A DataTraveler Ultimate GT 2017. februártól kapható 1 és 2 TB-os kapacitással. A meghajtóhoz 5 év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár. További információért kérjük, látogasson el a www.kingston.com [1] webhelyre.

 

A Kingston DataTraveler Ultimate GT jellemzői és műszaki adatai:

 

 

DataTraveler Ultimate GT USB-meghajtó

Rendelési szám

Kapacitás

DTUGT/1TB

1 TB

DTUGT/2TB

2 TB

  [1]

Operációs rendszerek

USB  2.0

USB 3.0 / USB 3.1

 
 

Windows 10

 

Windows 8.1

 

Windows 8

 

Windows 7 (SP1)

 

Mac OS (v. 10.9.x +)

 

Linux (v. 2.6.x +)

 

Chrome

 

 

*A flash memóriára vonatkozó tárolási táblázat alapján.

1A flash tárolóeszközökre megadott kapacitás egy része a formázáshoz és más funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás így kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál, a kingston.com/flash_memory_guide webcímen.

2A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.

3Az 1. generációs USB 3.1 nyújtotta teljesítmény kihasználásához USB 3.0- vagy 3.1-porttal rendelkező eszköz szükséges.

 


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/108511