logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

CES 2017: Tarolnak a HP új kiemelkedő teljesítményű számítógépei

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 jan 6 - 02:06

HP Spectre x360 [0]HP Spectre x360Az új, átalakítható üzleti PC-t, a továbbfejlesztett Spectre x360 laptopot, a következő generációs Sprout by HP számítógépet és az ívelt, játékra szánt kijelzőt a vásárlói igények ihlették.

A legfontosabb újdonságok:  

 

 A HP Inc. olyan izgalmas és új számítógépes innovációkkal rukkolt elő a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES 2017), amelyek új perspektívákat nyitnak az informatikában, és újraértelmezik az ember és számítógép kapcsolatát.

 

„A HP elmúlt éve az innovációról szólt, és ez idén sem lesz másként: jelentős fejlesztéseket végzünk PC kínálatunkban, annak érdekében, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk mind otthoni, mind üzleti felhasználóinknak" - nyilatkozta Ron Coughlin, a HP Inc. Személyes rendszerek üzletágának elnöke. - „Folyamatosan gyűjtjük a visszajelzéseket ügyfeleinktől, és ezekre alapozva alkotunk újat."

 

Legyen szó otthoni, munkahelyi vagy olyan számítógépről, amelyet útközben használunk, a HP prémium eszközeit az ügyfelek igényeire tervezték. A ma bemutatott új termékek közé tartoznak a következők:

 

 

A HP bemutatja az új Sprout Pro by HP [5] modellt, az egyedülálló élményt nyújtó all-in-one számítógép második generációját. Az alapjaitól újratervezett gépet 2,2 mm vastag, 20 pontos, Touch Mat kijelzővel látták el, amely élesebb képet, kivetítve közel 1080p felbontást(14) biztosít. A korszerű technológiák és az új funkciók könnyebbé teszik a felhasználók munkáját az oktatás, a kiskereskedelem és a gyártás terén is, hiszen a fizikai és a digitális világ határainak elmosódásával vizuális elemekben bővelkedő, interaktív tartalmak létrehozását teszik lehetővé. Az eszköz új generációja megkönnyíti a Windows 10 Pro kezelését, és a hatékony szoftvernek köszönhetően a Sprout olyan főbb funkciói érhetők el egyszerűbben, mint a gyorsabb 2 dimenziós beolvasás és az úttörő jelentőségű, nagy pontosságú 3 dimenziós beolvasás. A termék részét képezi egy aktív toll, amely jegyzeteléskor és tervezéskor nyomásra érzékeny digitális írást tesz lehetővé. A gép már Intel® CoreTM i7 processzorral(11), 512 GB méretű SSHD-tárolóval, 16 GB DD4-2400 memóriával, valamint NVIDIA® GeForce® GTX 960M grafikus kártyával rendelkezik a gyorsabb 3 dimenziós beolvasás(14) érdekében.

 

Az először augusztusban bemutatott OMEN X by HP az új OMEN X 35 Curved Display [6] megjelenésével még közelebb hozza a játékosokat a virtuális világhoz. Ez az első NVIDIA® G-SyncTM technológiával felszerelt OMEN kijelző. Ennek köszönhetően az akadozás és képkésés többé nem jelent problémát és nagyobb frissítési gyakoriság érhető el, ami természetesebb és valósághűbb játékélményt biztosít. Az OMEN sorozat kiegészítése a legújabb, 35" képátlójú ívelt kijelzővel új szintre emeli a magával ragadó élmény fogalmát az  ellenségeikkel a csatatéren harcba szálló, vagy a versenypályán küzdő játékosok számára.

 

Ár és elérhetőség15

 

 

(1)     Azon versenytársak 2016. 12. 01-én elérhető adatai alapján, amelyek évente több mint 1 millió átalakítható, nem szétválasztható, Windows Pro operációs rendszerrel és 6. vagy 7. generációs Intel® vProTM processzorral felszerelt egységet gyártanak.

(2)     A 4K Ultra HD felbontású képek megtekintéséhez 4K ultra nagy felbontású (HD) tartalom szükséges.

(3)     Windows 10/MM14 esetén az akkumulátor-üzemidő különböző tényezőktől függően változhat. Ilyenek a termék modellje és konfigurációja, a betöltött alkalmazások és szolgáltatások, a használat, a vezeték nélküli hálózat működése és az energiagazdálkodási beállítások. Az idő előrehaladtával és a használattal párhuzamosan az akkumulátor maximális kapacitása természetesen csökken. További részletes tájékoztatás a www.bapco.com webhelyen olvasható.

(4)     Azon versenytársak 2016. 12. 01-én elérhető adatai alapján, amelyek évente több mint 1 millió átalakítható, nem szétválasztható egységet gyártanak.

(5)     Egyes szolgáltatások, egyebek között a Windows Hello, fejlettebb hardvert igényelnek. További információ a www.hp.com/go/windows10upgrade és a www.windows.com/windows10upgrade webhelyen olvasható. A képen a hivatalos megjelenés előtti termék látható, egyes részletek később változhatnak. Az alkalmazások külön vásárolhatók meg.

(6)     A toll külön vásárolható meg.

(7)     A HP egyedi, átfogó, további költségek nélkül elérhető biztonsági képességei alapján, és figyelembe véve a HP Manageability Integration Kit által a Microsoft System Center Configuration Manager használatával nyújtott, a számítógép minden részére - így a hardverre, a BIOS-ra és a szoftverre - kiterjedő felügyeleti lehetőségeket, az évente 1 millió egységnél többet forgalmazó gyártók között, a 2016. novemberi adatok szerint, 7. generációs Intel® Core® processzorokkal, alaplapra integrált Intel® grafikus kártyával és Intel® WLAN-adapterrel felszerelt HP Elite számítógépeken mérve.

(8)     A HP Sure Start technológia 3. generációja a 7. generációs Intel® processzorokkal felszerelt HP Elite termékeken érhető el.

(9)     A HP WorkWise okostelefonos alkalmazás hamarosan ingyenesen letölthető lesz az App Store és a Google Play szolgáltatásban.

(10) A főbb versenytársak 2016. november 1-én elérhető adatai alapján, okostelefonról felügyelt számítógépes biztonsági, teljesítménnyel kapcsolatos és nyomtatási szolgáltatások mellett.

(11) A több processzormag alkalmazása javítja bizonyos szoftvertermékek teljesítményét. Nem minden ügyfél vagy szoftveralkalmazás élvezi majd szükségszerűen e technológia alkalmazásának előnyeit. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, valamint a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően eltérő lehet. Az Intel számozási rendszere nem a nagyobb teljesítmény mérőszáma.

(12) A képernyő átlóját mérve, személyes felhasználásra tervezett all-in-one számítógépek között, 2016. 10. 10-i adatok szerint.

(13) A Wide Quad HD felbontású képek megtekintéséhez Wide Quad nagy felbontású (WQHD) tartalom szükséges.

(14) A Sprout előző generációival összehasonlítva.

(15) Becsült kiskereskedelmi árak. A tényleges árak eltérőek lehetnek.

 

Az Intel és az Intel Core név az Intel Corporation védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban.

Az NVIDIA, a GeForce és a Surround név, valamint az NVIDIA embléma az NVIDIA Corporation védjegye és/vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban.

 


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/108513