logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

Debütált az új HyperX RGB gamer billentyűzet és Pulsefire gamer egér az idei CES-en

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 jan 8 - 01:00

[0]A kimagasló teljesítményű gamer termékeiről ismert HyperX® [1] bemutatta portfóliójának új tagjait: a HyperX ALLOYTM RGB gamer billentyűzetet, a PulsefireTM gamer egeret és az ALLOY FPSTM mechanikus gamer billentyűzet két új, Cherry MX Red vagy Brown kapcsolóval elérhető változatát. Annak érdekében, hogy az új HyperX perifériák a játékosok legkülönbözőbb igényeit is képesek legyenek kielégíteni, a termékfejlesztésben profi gamerek, például az Echo Fox csapata is részt vett. A legújabb HyperX darabokkal a márka immár teljes perifériakínálatot nyújt a gamereknek.

 

„Célunk, hogy a piacon elérhető legjobb termékeket kínáljuk az összes - számítógépet, konzolt vagy mobileszközt használó - játékos számára, elérhető áron. Gamer perifériáinkkal ráadásul még egy kevésbé gyakorlott játékos is profinak érezheti magát. A HyperX termékeit ugyanis e-sport-bajnokok és amatőr játékosok egyaránt használják, mivel azt a teljesítményt és minőséget nyújtják mindkét csoportnak, amely a győzelemhez szükséges" - mondta el Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

 

A HyperX CES 2017 szakmai kiállításon bemutatott termékei:

 

Elérhető: 2017 harmadik negyedévétől.

 

 

 

Elérhető: 2017HyperX Cloud Revolver [2] és az új Revolver S mikrofonos fejhallgatókat, amelyek a kényelem és kiváló minőség mellett a stúdióminőségű hangzással segítik az ellenfelek célirányos támadását. Ezen kívül az új HyperX ALLOY FPS az Intel Extreme Masters [3] sorozat hivatalos billentyűzete, amelyet az Intel a 11. évad valamennyi játékeseményén használ. A HyperX klaviatúráját ezen kívül olyan kiváló játékosszervezetek is ajánlják, mint például a NaVi Gaming [4], az Echo Fox [5] és az SK [6] Gaming.

 

A HyperX [7] a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 30 csapatot [8] szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters [9] főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show [10], a China Joy [11], a DreamHack [12], a gamescom [13] és a PAX [14] rendezvényeken.


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/108558