logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

Új Dell modellek PC-játékhoz

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 jan 19 - 02:12

[0]A Dell megerősítette jelenlétét a PC játékok piacán a különböző szinteken játszó és eltérő árkategóriák iránt érdeklődő gamerek számára kifejlesztett Alienware [1] és Inspiron játékrendszerek [2] megjelenésével. Az új Inspiron modellek kedvező áron biztosítják azt a teljesítményt, amit a legnépszerűbb számítógépes játékok manapság megkövetelnek, és mintegy kiegészítik az Alienware által 20 éve képviselt szakértelmet.

 

„A számítógépes játékok népszerűbbek, mint valaha. Az előrejelzések [3] szerint 2018 végére az értékesített hardverek ára eléri a 35 milliárd dollárt a virtuális valóságnak, illetve az izgalmas e-sportoknak és játékversenyeknek köszönhetően. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy világszerte játékosok sokaságának okozunk örömöt a játékhoz kifejlesztett új Inspiron eszközökkel, valamint a Dell és az ELEAGUE között létrejött partnerkapcsolattal, illetve támogatjuk az e-sport közösséget, amelynek tábora várhatóan [4] 145 millió fősre duzzad" - mondta Bryan deZayas, a Dell Gaming igazgatója.

 

Dell-megoldások minden játékosnak

Az Alienware kifejezetten a nagy teljesítményű, prémium számítógépeket használó játékosok számára kínál megoldásokat, de jelentős felhasználói igény van a megfizethetőbb játékrendszerekre is. A játékosok nem egyformán játszanak, így a kifejezetten játékhoz készült új Inspiron termékek új árkategóriában teszik elérhetővé az azonnali használatra kész játékrendszereket. A legújabb Inspiron 15 Gaming laptop az Inspiron termékvonal játékosok számára kifejlesztett laptopcsaládjának első tagja. A Dell kitűzött célja, hogy tovább bővíti az árérzékeny játékosoknak szánt gépek kínálatát.

 

§         Az első és hátsó hőelvezető nyílások, a két ventilátor, a túlméretes vezetékek és a hőcserélők folyamatos hűtést biztosítanak, ami garantálja a megszakítások nélküli, hosszan tartó játékélményt

ELEAGUE [5] ligával, hogy olyan kiváló minőségű, innovatív e-sport versenyeket rendezzenek, amelyeket televízión és internetes platformokon is követhet a közönség.

 

A Dell az ELEAGUE, a Turner and WME | IMG által működtetett professzionális e-sport liga hivatalos partnere és kizárólagos PC-hardver szolgáltatója. A TBS és a Twitch élőben közvetíti a 2017-es ELEAGUE összes versenyét, elsőként az ELEAGUE Majort - a Valve népszerű Counter-Strike: Global Offensive játékával - január 22. és 29. között. A versenyeken a professzionális játékosok és a szervezők igényeinek megfelelő, nagy teljesítményű hardvert kell használni. Az Alienware Aurora számítógépekből és 24 hüvelykes, 144 Hz-es Dell játékmonitorokból álló hihetetlen sebességű és teljesítményű rendszereken az ELEAGUE résztvevői a verseny kaotikusabb pillanataiban is a legjobbat nyújthatják.

A 2017-es ELEAGUE programtervével kapcsolatos további bejelentések a következő hetekben várhatók a Dell, az Alienware és az ELEAGUE platformjain.

 

Elérhetőség:

 

¹ A feltüntetett wattóra (Wh) nem az akkumulátor üzemidejét jelöli.

² A MobileMark 2014 akkumulátor-üzemidőt mérő teljesítménytesztje alapján.  További információk a teljesítménytesztről: www.bapco.com [6]. A tényleges akkumulátor-üzemidő jóval alacsonyabb lehet a referenciaértéknél az adott termék konfigurációja és használati módja, a használt szoftverek, a felhasználás, az üzemeltetési feltételek, az energiafelhasználási beállítások és egyéb tényezők függvényében. A maximális akkumulátor-üzemidő az idő elteltével csökkenni fog.

³ https://newzoo.com/solutions/revenues-projections/global-esports-market-report/ [7]


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/108831