logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

A BlackBerry bejelentette a KEYone-t, a legmodernebb, legkülönlegesebb billentyűzetes okostelefont

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 feb 26 - 02:57

[0]A BlackBerry Mobile a barcelonai Mobile World Congress alkalmával bemutatta legújabb, az iparág többi megoldásától gyökeresen különböző okostelefonját, a BlackBerry KEYone-t.

A BlackBerry hivatalos licencpartnere, a TCL Communication által gyártott okostelefon intuitív beviteli felületet kínál az okostelefonjukkal rendszeresen írásban kommunikáló felhasználóknak, miközben a Google Android operációs rendszer legújabb, 7.1-es verziójának (Nougat) köszönhetően minden alkalmazást elérhetővé tesz, mely a világ legnépszerűbb mobilplatformján hozzáférhető - mindezt iparágvezető biztonsági sztenderdek mellett.  A készülék Magyarországon tavasztól lesz elérhető a márka magyar forgalmazójánál, a BerryBoltban. [1]

A KEYone, a BlackBerry Mobile legújabb okostelefonja mind a különféle cégek és szervezetek, mind pedig magánszemélyek részére az egész iparágban teljesenBerryBoltban [2]. A készülék bruttó 599 eurós fogyasztói áron kerül forgalomba Európában, a magyarországi árakat várhatóan a következő hetekben állapítják meg.


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/109938