Szabadítsd ki Puskás Petit!

Közeledik minden idők legelső szabadulószoba VB-je: Amerikától Ázsiáig a Red Bull Mind Gamers döntőre készülnek a földkerekség legjobbjai, és velük együtt Puskás Peti is. A The Biebers frontemberét február 27-én egyedül bezárják egy szabadulószobába, ahonnan csakis a Te segítségeddel fog tudni kijutni. Kövesd élőben a próbatételt online és segíts Petinek megoldani a logikai és ügyességi feladatokat. Egymaga nem fog tudni boldogulni, ide virtuális csapatmunka kell. A tét: Puskás Peti szabadsága!

 

2017. február 27. hétfőn 19 órakor egy bunker ejti foglyul Puskás Petit, ahol 30 perc alatt kell hatástalanítania egy bombát. Számos logikai feladat vár rá - ám ezeket egyedül nem fogja tudni megoldani, így online mellé szegődő csapattársaira támaszkodik majd. Ha letelt a fél óra, a bomba felrobban, a kérdés, hogy Petivel, vagy nélküle... Kapcsolódj be online, bízd magad logikai, vizuális és stratégiaalkotó képességeidre és segíts Petinek a Facebook oldalán keresztül az élő közvetítés alatt 2017. február 27-én 19:00-tól 19:30-ig!

 

"Már kissrácként is imádtam a kalandjátékokat, és számítógépen is sok ilyet játszottam. Rejtvény, kijutás, logikai feladatok, mindenféle jöhet! És még jobb, ha ezeket nem csak a képernyőn, de élőben is kipróbálhatom, így nagyon örültem, amikor elkezdhettem végre igazi, 3D szobákban gyakorolni. Most egy kicsit izgulok persze, hogyan fogok kijutni a bunkerből, mi van, ha nem jövök rá valamilyen megoldásra... Így, hogy egyedül leszek bezárva a Red Bull egyedileg kialakított szabadulószobájába, tényleg nagy szükségem lesz a közösségre, hogy olyanok is csatlakozzanak hozzám a kiszabadulásban online, akiknek máshogy jár az agyuk, mint nekem. De bízom a leendő segítőtársaimban, és abban, hogy együtt minden kihívásra megtaláljuk a választ és 30 percen belül teljesítjük az összes feladatot" - mondta Puskás Peti a hétfői játékra készülve.

 

Peti számára egy mobil szabadulószobát állít fel a Fox in a Box szabaduló szobákat tervező és üzemeltető csapat a Red Bull Mind Gamers VB helyszínén. Egy hónappal később a speciálisan a világbajnokságra kialakított szobákat a földkerekség 88 legjobbja fogja birtokba venni; a világbajnokságon 2017. március 25-én 22 ország győztes csapatai mérik össze tudásukat. (lásd: http://euroastra.hu/node/109718) A kihívást a világhírű amerikai műszaki egyetem, a MIT, valamint a Syracuse Egyetem informatika professzora és a Because Play Matters játéklabor igazgatója, Scott Nicholson, illetve Dr. Konstantin Mitgutsch, az MIT Game Lab kutatója, a játék koncepciójának megalkotója garantálja. Hazánk csapatának, az RRR-nek az élő közvetítésen keresztül drukkolhatunk a Red Bull TV exkluzív adásának köszönhetően.

 

Tarts Petivel a szabadulásban:

2017. február 27-én hétfőn 19:00-19:30 között Peti Facebook oldalán keresztül!

 

A Red Bull Mind Gamers szabadulószoba világbajnokság menetrendje:

A Mission: Unlock Világbajnokság az elődöntőkkel kezdődik 2017. március 23-24-én, csütörtökön és pénteken. A két nyertes team csap össze a világbajnoki címért március 25-én, szombaton.

Közvetítés:

A Mission: Unlock Enoch Világbajnokságot élőben közvetíti a Red Bull TV 2017. március 25-én, szombaton este 8 órakor. A közvetítés ezeken az eszközökön keresztül lesz megtekinthető: http://www.redbull.tv/apps

Résztvevő országok:

Magyarország, Ausztria, Azerbajdzsán, Észtország, Franciaország, Németország, Olaszország, Litvánia, Oman, Norvégia, Románia, Oroszország, Szingapúr, Dél-Korea, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok

 

www.redbullmindgamers.com

www.facebook.com/redbullmindgamers

www.twitter.com/redbullmindgame

 

Lantai József