logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

Boot Düsseldorf: 2009 január 17-én szombaton hivatalosan is megnyílt a kiállítás, és szokás szerint sok a látogató (Képriport)

Megjelentette: johannes
Dátum: 2009 jan 18 - 03:09

 A 40. Boot ezennel megnyílt... [0]A 40. Boot ezennel megnyílt...

A -1ik sajtónap után szombaton végre megnyílt a 40. Boot kiállitás a Düsseldorfi vásárvárosban. A kiállítást Wolfgang Tiefensee szövetségi közlekedési- építési - és városfejlesztési miniszter, Dr. Ingo Wolf a tartomány (NRW) Belügyi -és sportminisztere, Dirk Elbers Düsseldorf tartományi főváros főpolgármestere, Robert Marx a Szövetségi Vizisportszövetség (Bundesverbandes Wassersportwirtschaft ) elnöke valamint Werner M. Dornscheidt vásárigazgató nyitotta meg a Messecentrum Nord hatalmas bejárati csarnokában, 500 meghívott vendég jelenlétében.

Nem sokkal a hivatalos megnyitó ceremónia után a kiállítótereket elözönlőtték a látogatók. Úgy tűnik itt nem érez hető a válság hatása. Talán csak annyiban, higy az utazási irodák és az eszközgyártók árai nem emelkednek, néha picit csökkentek is. Az álomhajók kiállírásan igazán érdekes darabokat lehetett látni, a legnagyobb majdnem negyven méter hosszú. De különlegességekkel is várják a pénzes hölgyeket és urakat, például magán mini tengeralattjárókkal.

A terület hatalmas...(még mindig) [0]A terület hatalmas...(még mindig)Áldoztak a művészetek Istenének is, mert a szokásos tengerrel kapcsolatos galériában a bemutatókon igencsak szép modellek keltették fel a kiváncsiak érdeklődését. Képriportunkban a megnyitó egy pár képe mellett a megayachtok és a galéria, valamint a nagy Nord bejárati csarnok képeiből villantunk fel párat, hangulatcsinálónak.

A jegy a szokásos mágnescsíkos, de tömegközlekedési menetjegyként is működik... [0]1. A jegy a szokásos mágnescsíkos, de tömegközlekedési menetjegyként is működik... 2. Az Északi bejárat (Eingang Nord) hatalmas üvegcsarnoka, itt volt a megnyitó ceremónia is. [0]2. Az Északi bejárat (Eingang Nord) hatalmas üvegcsarnoka, itt volt a megnyitó ceremónia is. 3. [0]3.
4. [0]4. 5. A fúvószenekar és egyéb attrakciók rendszeresek az Északi bajárat üvegcsarnokában [0]5. A fúvószenekar és egyéb attrakciók rendszeresek az Északi bajárat üvegcsarnokában 6. Nord Eingang kijárat a tömegközlekedési eszközök felé [0]6. Nord Eingang kijárat a tömegközlekedési eszközök felé
7. Megayachtok [0]7. Megayachtok 8. [0]8. 9. Ha van pénze, van magán tengerelattjáró is. (Neptun) [0]9. Ha van pénze, van magán tengerelattjáró is. (Neptun)
10. [0]10. 11. Még nagyobb yachtok, még gazdagabbaknak... [0]11. Még nagyobb yachtok, még gazdagabbaknak... 12. [0]12.
13. [0]13. 14. Művészet és luxusyacht... [0]14. Művészet és luxusyacht... 15. Boot Galéria - a Pataya fa hajómodell bolt. [0]15. Boot Galéria - a Pataya fa hajómodell bolt.
16. Boot Galéria [0]16. Boot Galéria 17. [0]17. 18. [0]18.
19. [0]19. 20. Pillantás a hídról... [0]20. Pillantás a hídról... 21. Ez már csúcstechnika.. a legkorszerűbb irányítási és navigációs rendszerek [0]21. Ez már csúcstechnika.. a legkorszerűbb irányítási és navigációs rendszerek

Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/22141