CeBIT-en bemutatták új Moov V780-as készüléket

A Mio, a világ egyik vezető GPS gyártója, a CeBIT-en bemutatta a Mio Moov V780-as legújabb modelljét.

 

A Moov V780-as Mio Spirit szoftvert futtató gépet úgy tervezték, hogy a legjobb navigációs, szórakoztató és internetes élményt nyújtsa, ennek érdekében 7 hüvelykes szélesvásznú kijelzővel, HD multimédiás eszközökkel, digitális TV-vevővel rendelkezik. Mindezen tulajdonságoknak kombinációja tökéletesen illeszkedik napjaink felgyorsult világához. Bővebb információkért látogasson el Mio honlapjára, azon belül is a Mio CeBIT Virtuális Tradeshow-ra: (http://www.mio.com/miocebit2010).

"Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Moov V780-as készüléket 2010 iF Design Díjjal jutalmazták. A márka legfőbb küldetése, hogy hozzásegítse az embereket a világ egyszerűbb és szabadabb felfedezéséhez, annak megtapasztalásához. A Moov V780 készülékünk ezt a víziónkat váltja valóra" - mondta Billy Ho, a Mio Technology elnöke. A Mio Moov V780-as készülék ötvözi az autós navigációs rendszert, a 7 hüvelykes széles képernyős HD média lejátszót és a mobil internet eszközt is egyben. A készülékhez jár egy támasztékként is funkcionáló, billentyűzettel egybeépített hordtáska is, valamint egy „optikai irányító eszköz". Így a felhasználók sima felületen gépelhetnek, miközben a képernyő kényelmesebb szögben és jobban látható.

Erre a többsíkú gondolkodásmódra jegyezte meg Ralph Wiermann, az iF Nemzetközi Design Fórum (International Forum Design GmbH.) ügyvezető elnöke: "A fordulatváltás minden navigációs eszköz központi lényege. A Mio Moov V780 a termék lényegében tökéletesen megvalósítja ennek az elképzelésnek az üzenetét. Azzal, hogy a „fordulás" képét a termék designjában is alkalmaztuk, a navigáció nemcsak egy alapfunkció, hanem egy életmód kifejezőjévé is válik."

Internet kapcsolat útközben

Ebben a felgyorsult világban egyre fontosabbá válik, hogy munkahelyünkkel, családtagjainkkal illetve barátainkkal állandó kapcsolatban legyünk; a Mio Moov V780 biztosítja ennek feltételét bárhol is legyünk a világban. A vezeték nélküli internetes kapcsolódási lehetőség (3G és WiMax) segítségével a Moov V780-as készülék a kommunikáció teljes szabadságát adja.

Szórakozás útközben

A Moov V780-as készüléket úgy tervezték, hogy a felhasználó a lehető legjobb multi-médiás élményhez jusson. Az integrált digitális TV-vevő lehetővé teszi az ingyenes digitális TV csatornák fogadását, míg a kiváló minőségű kijelző és kihangosító segítenek abban, hogy a felhasználók még jobban elmerülhessenek a fotók, videók és a zene élvezetében. Ha a V780-at egy arra alkalmas TV készülékre csatlakoztatjuk, akár HD felbontásban is nézhetünk filmeket és videókat.

Navigáció útközben

A felhasználóknak nem szükséges a térképek illetve hasznos uticélok adatbázisának (POI) letöltésével vesződniük, hiszen a Mio Moov V780 integrálva érkezik a szakmailag elismert Mio Spirit navigációs szoftverrel. A Spirit intuitív kezelőfelületének és intelligens POI kereső funkciójának köszönhetően a felhasználónak a Spirit szoftveren kívül nincs is másra szüksége ahhoz, hogy eljusson a kívánt úti célba.

Műszaki adatok

A Mio Moov V780 piacra történő bevezetése valamint néhány funkció elérhetősége régióktól függően eltérhet. További információkért, forduljanak a helyi Mio kirendeltséghez.

.

Mio Moov V780

Méret (magasság x szélesség x vastagság)

204 × 111 × 14.6mm

Súly

445g

CPU sebessége

600 MHz

Memória / ROM

4GB - 8GB

Memória / RAM

512MB+

Memória foglalat

MicroSD, max. 32GB

GPS modul

u-blox modul

Színes kijelző

6.95 colos TFT LCD kapacitív érintőkijelzővel

Felbontás

800 x 480 pixel (WVGA)

Akkumulátor típusa

Újratölthető polimer akkumulátor

Akkumulátor kapacitása

2300mAh

USB

Van (Mini USB 2.0)

Hangszóró

Van