Hamarosan érkezik az iGO primo az iPhone-ra

 

Az iGO My wayTM iPhone® alkalmazás felhasználói jelentős újdonságokra számíthatnak idén tavasszal. Az iGO primo® app névre keresztelt új alkalmazás olyan funkciókat tartalmaz, mint a Google helyfüggő keresés, a zöld útvonal tervezése, vagy az útelágazások valósághű 3D megjelenítése.

Az iGO primo® iPhone készülékre fejlesztett változatát idén tavasztól valamennyi iGO My way felhasználó az App Store iTunes oldalán keresztül ingyenes szoftverfrissítésként töltheti le. A megújult iPhone alkalmazás a személyi navigációs eszközök és az autóipar területén már ismert és népszerű iGO primo szoftvermotorra épül. A Retina Display kijelzőre optimalizált iGO primo® app számos olyan funkciót kínál, amelyek életszerűbbé teszik a navigációt. Néhány kiegészítő - mint például Online Traffic szolgáltatás és a sebességmérő kamerák adatbázisa - pedig közvetlenül az alkalmazásból is megvásárolható. A szoftver demó verzióját az érdeklődők élőben is megtekinthetik a Hannoverben megrendezett CeBIT 2011 kiállítás 7-es csarnokának C43-as standján.

„Az iGO primo már több millió személyi navigációs készülékben (PND-ben) és autós fedélzeti navigációban működik világszerte. A termék egyesíti magában azokat a tapasztalatainkat, amelyeket az elmúlt években a különböző hardvergyártó partnerekkel folytatott közös munka során szereztünk. A felhasználóbarát és funkciókban gazdag iGO primo® app képes mindezt a tudást tenyérnyi helyen tárolni" - mondta Vahl Tamás, az NNG Kft. ügyvezető igazgatója.

Több mint 100 új bővítés és fejlesztés

Az iGO primo® app felhasználói felülete számtalan új funkcióval egészült ki, miközben az alkalmazás megőrizte egyszerűségét és kezelhetőségét. Ezek közül a legfontosabbak:

  • - a Driver Alerts funkció a kijelzőn is mutatja a közlekedési táblákat, így a vezető figyelmét nem kerülik el a fontos jelzések
  • - a Historical Speed a korábbi útvonalak sebességadatait figyelembe véve tervezi meg az optimális útvonalat
  • - a Smart History a korábban megtett útvonalak, és a napszak alapján automatikusan felkínálja a két legvalószínűbb úti célt
  • - a Time Sense funkció ismeri és alkalmazza az időhöz kötött információkat, mint például az éjszaka érvényes alacsonyabb sebességhatárt

Gondolkodj globálisan, navigálj helyben

Elődjéhez hasonlóan az iGO primo® app több mint 20 regionális kiadásban lesz elérhető, amelyek között szerepel a nemrég megjelent Franciaország, Olaszország vagy Skandinávia kiadás is. Az új alkalmazás a különböző országokra jellemző speciális navigációs igények kielégítésére lokális funkciókat is tartalmaz. Ez például azt is jelenti, hogy a térkép az orosz, a bolgár és a cseh címeket önálló pontokként tárolja, mivel ezekben az országokban a házszámok nem szabályszerűen követik egymást.