II. Szauna Szeánsz® Oscar közép-magyarországi középdöntő

Vasárnap véget ért a II. Szauna Szeánsz® Oscar közép-magyarországi középdöntője.A nyilvános versenyen a szakmai zsűri mellett a vendégek is pontozták a szaunamestereket. Elsősorban a szaunamesterek szakmai felkészültségét, a szaunázáshoz kapcsolódó ismereteiket, kommunikációs készségüket, kreativitásukat értékelték.

A nagyon jó hangulatban lezajlott versenyen résztvevő szaunamesterek, különleges Szauna Szeánszokat® mutattak be.

A fényképen, balról jobbra:: Mikocsics Brigitta - Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum,   Nagy Bálint-Spirit Hotel Thermal Spa, Tölgyessy Eszter-Tamási Thermal Spa,   Darabos Gábor-Hotel Karos Spa, Vadász Júlia-Aquaworld BudapestA fényképen, balról jobbra:: Mikocsics Brigitta - Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, Nagy Bálint-Spirit Hotel Thermal Spa, Tölgyessy Eszter-Tamási Thermal Spa, Darabos Gábor-Hotel Karos Spa, Vadász Júlia-Aquaworld Budapest

 

Darabos Gábor a Hotel Karos Spa**** szaunamestere, nagyszerű legyezés technikájával élénkítette,  gyógyfüvekkel radíroztatta a résztvevők bőrét majd ezt követően gyógynövényes teával frissítette őket.

Vadász Júlia az Aquaworld Budapest szaunamestere nem csak a legyezéseivel, hanem a sütőtökös, tökmagos peelingező készítményével is elkápráztatta a vendégeket, amely után sütőtökkel és puncs itallal is kínálta a jelenlévőket.

Mikocsics Brigitta a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumból a nagyszerű kommunikációs készségén kívül, mézes-avokádós szeánszával bűvölte el a vendégeket és puhította bőrüket. Hűsítőül narancsos-citromos itallal kedveskedett.

Tölgyessy Eszter a Tamási Thermal Spa szaunamestere, mézes szeánszával kedveskedett és ápolta a jelenlévők bőrét, kellő forróságot teremtve a szaunában. Szaloncukorral édesítette tovább a pillanatokat.

Vadász Júlia döntőbe tovább jutott szaunamesterVadász Júlia döntőbe tovább jutott szaunamester

A versenyt záró szaunamester is tartogatott meglepetést. Nagy Bálint a Spirit Hotel Thermal Spa***** szaunamestere a Vidám pikáns pálinkás szeánsz nevéhez hűen kellemes, vidám hangulatot teremtett a szaunában. Nagyszerű különleges szeánszával nehéz feladat elé állította a zsűrit és közönséget is.

A szaunamesterek a résztvevők minden érzékszervét stimulálták, akik kellemesen elpilledve, jó hangulatban távoztak a verseny helyszínéről, az Aquaworld Budapest szaunavilágából. A döntő még hátra van, amely a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunarészlegében kerül megrendezésre.

Mikocsics Brigitta döntőbe tovább jutott szaunamesterMikocsics Brigitta döntőbe tovább jutott szaunamester

A döntőbe továbbjutott szaunamesterek közép - Magyarországról:
Vadász Júlia - Aquaworld Budapest szaunamestere
Mikocsics Brigitta a Büki Gógy- és Élménycentrum szaunamestere

A Szauna Szeánsz® Oscar címet a verseny végén egyetlen egy szaunamester viselheti majd 1 éven keresztül.

 www.szauna-szeansz.hu