Gyermekmentő érmék

Már kaphatók az MNB által kibocsátott új forint forgalmi érmék első napi veretéből az NGYSZ tiszteletére készült számozott, díszcsomagolású sorozatok a szervezet Teréz körúti irodájában.

A Magyar Nemzeti Bank Magyarország 2012. január 1-jétől hatályos új Alaptörvényének értelmében új forint forgalmi érméket bocsát ki, MAGYARORSZÁG körirattal.

 

Ezek első napi veretéből 1000 db számozott, egyedi díszcsomagolású érmesorozatot készített a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat részére, amivel - elismerése jeléül - támogatni kívánja a szervezet értékes munkáját, és fel szeretné hívni a közfigyelmet a Gyermekmentő sokrétű és fáradhatatlan tevékenységére. Az érmék verdefényes minőségűek.

 

A Gyermekmentő Szolgálat eladásra kínálja a számozott érmesorozatokat, gyűjtőknek, támogatóknak és mindazoknak, akik vásárlásukkal szívesen segítik a szervezet karitatív munkáját. A kollekciók ára változó, a sorozatszámtól függően. (Az árlista megtalálható a www.gyermekmento.hu honlapon.) Megvásárolhatók a Szolgálat irodájában: 1066 Bp., Teréz krt. 24., munkanapokon 9-16 óra között.