Jegyirodát nyit a Budapesti Fesztiválközpont

A Budapesti Fesztiválközpont Közönségszolgálata 2012. június 14-től a VI. kerület, Liszt Ferenc tér 11. szám alatti Tourinform irodában várja az érdeklődőket, naponta 10-18 óra között.

Az Fesztiválközpont a közönség kényelmének érdekében bővíti szolgáltatási körét, és a saját szervezésű fesztiválok - Budapesti Tavaszi Fesztivál és Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál - belépői mellett, a legnépszerűbb magyarországi kulturális programokra is árusít jegyeket. Idén nyártól az érdeklődők a Liszt Ferenc téri irodában a Vámpírok bálja című musicalre, a Veszprémi Nyári Fesztivál, a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira, a Sziget Fesztiválra, az Ördögkatlan Fesztiválra és számos színházi és koncerteseményre is vásárolhatnak jegyet.

A Budapesti Fesztiválközpont kiemelt partnere, a PS Produkció szervezésében 2012. június 14-én délután 14 órától dedikálással egybekötött megnyitót és közönségtalálkozót tart a Liszt Ferenc téri irodában, amely alkalommal a Vámpírok bálja musical népszerű főszereplőivel találkozhatnak az érdeklődők. Akik a közönségtalálkozó ideje alatt a helyszínen jegyet váltanak a Vámpírok bálja szeptemberi előadásaira, sorsoláson vesznek részt és értékes ajándékokat nyerhetnek.

A közönségtalálkozó részleteiről és a nyereményekről bővebben a Vámpírok bálja Facebook oldalán (https://www.facebook.com/vampirokbalja) olvashatnak.