Fogadj örökbe szeretetet!

Az Elveszett állatok, Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány Cica Örökbefogadó Napot tart az Alpha-Zoo Kft. Eurocenterben (1039 Budapest, Bécsi út 154.) található üzletében 2012. augusztus 3-án 14 órától 20 óráig. Gyere el te is, hogy minél több kis állat találjon szerető gazdira!

Választhatunk majd foltos, cirmos, fekete, fehér, vörös, játékos, hosszú és rövid szőrű cicusok, valamint a színes programok közül is. A családokat például a kisállat simogatás mellett számos játékos gyermekfoglalkoztató programmal várják a rendezvényen.

 

Mielőtt hazaviszel egy cicát, fel kell tenned néhány kérdést magadnak.

  • Tudsz-e róla felelősségteljesen gondoskodni?
  • Tudsz-e minden nap időt szakítani arra, hogy foglalkozz, játssz vele?
  • Van-e ráfordítható pénzed?

Ha mindezen kérdések megválaszolásra és mérlegelésre kerültek, és minden kérdésre IGEN a válasz, akkor érdemes csak az örökbefogadás mellett dönteni, hiszen onnantól kezdve, hogy kilépsz az ajtón az új „családtaggal", csak te felelsz érte, ő pedig teljes mértékben rád lesz utalva élete végéig. Abban azonban biztos lehetsz abban, hogy cicád minden percet, amit rá fogsz fordítani, feltétlen szeretetével hálálja majd meg.

 

Amennyiben nincs lehetősége örökbe fogadni, de mégis szívén viseli az otthon nélküli állatok sorsát, kérjük, segítse adományával az Elveszett állatok, gyógyító, ellátó, elhelyező alapítványt. (Bankszámlaszám:11102209-18003633-10000001)

 

Az egyesület honalapja: www.elveszettallatok.hu