3 az 1-ben

3 az 1-ben ajánlatom, retrokabaré és utána koncert a New Orleans Clubban, másnap SELECTION kiállítás a volt Tűzraktérben és végül Monk maraton a Universal Channel-en. 3 nap 3 remek program, jó szórakozást.

 

2013. május 24-én este két műsor a New Orleans Clubban.

19.30 órakor:

„NE BESZÉLJÜNK EGYSZERRE!"- Koltai Róbert zenés retrokabaréja

Koltai Róbert új improvizációs estjén a színész-rendező klasszikus kabaréfigurái mellett új dalok és új szövegek is megszólalnak. Darvas Ferenc, Koltai Róbert régi alkotótársa és barátja, zeneszerzőként és zongoristaként is közreműködik a produkcióban, de Dés László fantasztikus Patika-dalai is elhangzanak.
Az est harmadik és legfontosabb főszereplője a közönség, hiszen a műsor a nézők kívánságai alapján és aktív közreműködésével alakul majd! Ráadásul maga Illetékes "úrtárs" is elmondja az egészről a véleményét! A zongoránál: Darvas Ferenc

Jegyár: 2 000 Ft

Kapunyitás, vacsora (a'la carte): 18.30

23.00 órakor:

GINA koncert

2009-ben alakult a zenekar a Kőbányai Zenestúdio falai között, amikor Gina, az énekesnő és Fodi barátja (a zenekar dobosa)  kitalálta, ha már zenét tanulnak, miért ne lehetne zenekaruk itt az iskolában! Összeszedték a számukra megfelelő embereket és zenélni kezdtek! Számos helyen megmutatták már magukat és csináltak fergeteges bulikat leginkább a 80-as, 90-es évek funky és R&B zenéjére épülő repertoárral, de gyakran vesznek elő magyar slágereket is, hogy még több ember érezhesse jól magát ...Május 24 én is pont ez lesz a koncepció!

Jegyár: 1 000 Ft

Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen reggel 9-től este 17-ig és a jegy.hu oldalon.

http://www.neworleans.hu/

http://www.facebook.com/neworleansclub

 

2013. május 25-én SELECTION kiállítás a volt Tűzraktérben.

A mintegy hatvan BKF-es hallgató munkáit bemutató SELECTION kiállítás kilenc napon át látható a VivArt Fesztiválon. A beválogatott ötvennél is több hallgatói alkotás az elmúlt évek kiemelkedő eredményeinek lenyomata.

A SELECTION a vizsgamunkáktól a diplomamunkákon keresztül, hazai és nemzetközi pályázatokra beválogatott műveket egyaránt felvonultat.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán zajló művészeti képzés szinte teljes egészét reprezentáló SELECTION kiállítás anyagában megtalálhatóak öltözékek, designtárgyak, animációs alkotások és grafikák is.  

A látogatók találkozhatnak a Gombold Újra, a Kecskeméti Animációs Fesztivál idei versenyébe beválogatott alkotásokkal, valamint azzal az videóklippel is, melyet  Yonderboi megjelentetett hivatalos weboldalán.

A SELECTION anyagába bekerültek az OMDK díjnyertes alkotásai, és a már önálló kiállítási lehetőséget kapott hallgatók, többek között Puskás Marcell munkái is.

Megnyitó: május 25. szombat, 18 óra, megnyitja: Gulyás Péter filozófiatörténész

Iskola (volt Tűzraktér)

Budapest, VI. ker. Hegedű utca 3.

Nyitva: május 25-től június 2. 15-19 óra között

http://www.bkf.hu/muveszet/aktualis/hirek/selection.html

 

2013. május 26 - Monk maraton a Universal Channel-en.

A Golden Globe és Emmy díjas sorozat, a Monk, a flúgos nyomozó világszerte szegezi a televízió képernyője elé a fóbiákkal küzdő, kényszeres magánnyomozó történetének híveit. A Universal Channel ezúttal egy egész délutánt áldoz a nem mindennapi főhősnek.

A Monk-híveknek piros betűs ünnep lesz május utolsó vasárnapja. A szigorú szabályok szerint élő, szinte mindentől rettegő magánnyomozóért öt epizódon át izgulhatnak a nézők. Hiszen csoda, hogy Monk egyáltalán boldogul a világban, az pedig csak ráadás, hogy fura szokásainak és a fóbiái miatti precizitásnak köszönhetően bukkan rá egy-egy bűntény megoldására.

A Tony Shalhoub által alakított furcsa figura összesen harmincnyolc fóbiától szenved, legyen szó egy fogorvosról, pár gyerekről, baktériumokról, a zsúfoltságról, a vezetésről vagy épp egy liftről. A májusi Monk maraton alkalmával a nyomozó egyébként is törékeny önbizalmát újabb csapás éri, amikor kiderül, hogy az egyik általa börtönbe jutatott férfi ártatlan. Ez viszont csak a kezdet. A nyomozás sikeressége érdekében Monk beépül egy szektába, de biztonsági őrként is viszont láthatjuk.

Monk maraton május 26-án 14:00 - 19:00-ig a Universal Channel-en!

http://www.universalchannel.hu/

 

Lantai József