logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

Egy éves az Antik Placc

Megjelentette: johannes
Dátum: 2015 okt 24 - 00:07

[0] Marty McFly is megérkezett, mert ő sem szeretne lemaradni az Antik Placc vasárnapi, egy éves születésnapjáról! Igen, a napokban egy éve, hogy a Placc vasárnapról vasárnapra egyedülálló hangulatával elvarázsolja az antik, a retró, a vintázs és a kortárs szerelmeseit.

 

Az Antik Placc Budapest egyik meghatározó vasárnapi programjává nőtte ki magát ebben az egy évben, hiszen ki ne szeretne részt venni egy jó kis időutazáson a belvárosban, amit még az olykor szeszélyes időjárás sem befolyásol. Az autentikus környezetet biztosító Ankert nagy része ugyanis fedett, sőt télen fűtött is, úgyhogy zavartalanul bolyonghatunk megannyi szépség között zenei aláfestéssel, miközben ehetünk-ihatunk, és megtalálhatjuk lakásunk legújabb díszét, régóta vágyott tárgyakra lelhetünk.

 

A hétről-hétre megújuló rendezvénysorozat kiállta az idő próbáját, méltó az ünneplésre, a szervezők pedig immár kultúrmisszióként tekintenek rá, hiszen valóra válni látszik álmuk: felidézni a régi tárgyak varázsát, szélesebb körben megismertetni a kortárs iparművészek alkotásait, hogy az emberek értékálló kincsekkel gazdagodjanak, és ne tömegcikkekkel díszítsék otthonukat.

 

Legyen Ön, az Olvasónk is részese ennek az időutazásnak .... meglátja, érdemes!

Az Antik Placc standjainál sajátos művészettörténeti előadásban is részesülhet és megismerheti a tárgyak saját történetét.

 

2015. október 25. 10:00-17:00

Ankert

Budapest, Paulay Ede utca 33.

 

http://antikplacc.hu/ [1]

https://www.facebook.com/antikplacc [2]

 

Lantai József


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/95797