KÖZÖSSÉGI REGGELEK A MAGNET HÁZBAN -- EGY REGGEL MAGADDAL MÁSOKÉRT!

A MagNet Közösségi Ház 2016. január 5-től minden hónap első kedd reggelén közös napindításra hívja az érdeklődőket, ahol mindenki kedvére töltődhet, ébredezhet, táncolhat, jógázhat és reggelizhet a többi korán kelő társaságában.

A reggelek újragondolásának egyik alapvetése az volt, hogy létrejöjjön egy olyan tér, ami feltölt, ami segít abban, hogy a közösség minden tagjának lendületesen, vidáman induljon a napja. A rendezvény célja felhívni a figyelmet önMAGunk fontosságára, testi-lelki-szellemi egyensúlyunk megtartására. Szóljanak ezek a reggelek tehát MAGunkról: ünnepeljünk jógával, tánccal, hangfürdővel, egészséges, vitalizáló és finom reggelivel, relaxációval, kedves emberek közösségében.

A díjmentes közösségi rendezvénysorozat első reggelén, 2016. január 5-én Novák Péter házigazda várja reggel 7 órától a MagNet Közösségi Házban az ébredezőket.

A rendezvény különlegessége a becsületkasszás fogyasztással elérhető reggeli. A MagNet Bank és a MagNet Ház közösségi szellemiségéhez hűen döntött a becsületkasszás fogyasztás mellett; az ételek és italok valós értékének ismeretében, minden résztvevő annyit fizet, amennyit szívből ad. A Budapest Bike Maffia segítségével pedig szendvicseket készíthetnek a rászorulóknak.

A finom reggeli mellett a helyszínen, egyedülálló programon vehetnek részt az érdeklődők: a MagNet Bank elnöke, Fáy Zsolt tart jóga órát, e mellett profi sminket és reggeli masszázst -legyen az rapid, svéd, gyógy vagy holisztikus - is igényelhetnek a korán kelők. A szűrő programok keretében lehetőség nyílik a biológiai életkor felmérésére is. A gyermekeket, csemetéket klassz játékokkal várja a gyerekjátszó, hogy az ő reggeljük is különlegesen indulhasson a Korán Kelő Kölykök Klubjában.

IDŐPONT ÉS REGISZTRÁCIÓ:

Időpont: 2016. január 5. 7.00-9.00 óráig, kapunyitás 6:30 (majd minden hónap első keddjén) Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest Andrássy út 98.

A belépés ingyenes, de a részvétel regisztráció köteles. Biztosítsd a helyed a becsületkasszás reggelire és regisztrálj a reggelek@magnethaz.hu e-mail címen.

 

WWW.MAGNETHAZ.HU | WWW.FACEBOOK.COM/MAGNETHAZ