logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

Dell újdonságok a CES-en: új Latitude ultrabook és 2 az 1-ben modellek, valamint a világ első InfinityEdge monitora

Megjelentette: johannes
Dátum: 2016 jan 11 - 00:18

Dell Latitude 13 [0]Dell Latitude 13A díjnyertes XPS portfólió után a Dell Latitude termékcsalád is minden eddiginél vékonyabb és könnyebb üzleti laptopokkal, valamint 2 az 1-ben modellekkel frissült. A Dell piacvezető monitor termékcsaládja a vállalat első OLED-monitorával, a világ első InfinityEdge monitoraival és új, vezeték nélküli monitorokkal bővült

 

A Dell [1] a CES 2016-on bejelentette, hogy bővíti a Latitude vállalati termékcsaládját. Az üzleti ügyfelek igényeinek megfelelően az új modellek a piacvezető biztonsági, felügyeleti és a megbízhatóságot garantáló funkciókat olyan tulajdonságokkal egyesítik, mint a lenyűgöző formavilág, InfinityEdge kijelző és a prémium alapanyagok. A Latitude és az UltraSharp kijelző sorozatot érintő újítások a vállalat sikeres XPS szórakoztató-elektronikai termékcsaládjára épülnek, és a Dell történetének legátfogóbb termék átalakítását jelentik az üzleti kategóriában. Egyúttal alátámasztják a vállalat törekvését, hogy páratlan felhasználói élményt biztosítson napjaink sokat utazó üzletembereinek.

 

„A Latitude termékek világszerte több mint 20 éve az üzleti felhasználók körében legnépszerűbb termékek közé tartoznak, köszönhetően páratlan biztonságuknak, felügyeleti lehetőségeiknek, megbízhatóságuknak és terméktámogatásuknak. Az új Latitude család tagjai vékonyabbak, könnyebbek és hatékonyabbak a legtöbb népszerű magánfelhasználói terméknél, ugyanakkor mindez nem megy az informatikai biztonsági és felügyeleti követelmények rovására" - mondta Kirk Schell, a Dell üzleti megoldásaiért felelős részlegének alelnöke és vezérigazgatója.

 

Továbbá a Dell üzleti ügyfelei - a visszajelzések alapján - a korábbi Windows-verziófrissítésektől eltérően hamarabb kívánnak átállni a Windows 10 Pro rendszerre. Nem csoda, hiszen a Windows 10 egyesíti a Windows 7 stabil működését a Windows 8.1 érintésvezérelt funkcióival, így a 2 az 1-ben modellek még magasabb felhasználói élményt biztosítanak. Emellett az Intel és a Dell mérnökei is szoros partneri kapcsolatot építettek ki, hogy egy olyan prémiumkategóriás platformokon használható rendszert hozzanak létre, amely a legújabb Intel vPro processzorokra épül, és amely fokozott együttműködést, biztonságot és hatékonyságot kínál a vállalatok működéséhez.

 

Gyönyörű kialakítás és lenyűgöző funkciók

A Latitude termékcsalád alapja az üzleti szintű biztonság, a felügyeleti lehetőségek és a megbízhatóság. A teljes Latitude 3000-es, 5000-es és 7000-es sorozat vékony és könnyű, kiváló teljesítményt és jelentős számítási képességeket kínáló tagokkal frissült. Az üzleti célra készült termékcsaládot az elismert XPS termékek ihlették, így az üzleti felhasználók is élvezhetik az egyedi kialakítás, az alacsony súly és a kiemelkedő ellenálló-képesség előnyeit. A Latitude 13 7000-es ultrabookok, a Latitude 12 7000 és a Latitude 11 5000 2 az 1-ben modellek tulajdonosai egyaránt élvezhetik laptopjuk tetszetős, igényes kivitelezését, illetve a napjaink felgyorsult és kihívást jelentő munkakörnyezeteihez szükséges nagy teljesítményt.

 

 

A Dell piacvezető monitorcsaládjának új tagjai

A Dell az új, CES Innovation Award-nyertes (a CES legjobb innovációért járó díja) monitorairól is lerántotta a leplet, köztük egy lenyűgöző OLED-technológiával rendelkező termékről, illetve két új InfinityEdge monitorról, amelyek szinte keret nélküli kijelzőt kínálnak. Továbbá egy vezeték nélküli monitort is bemutatott a vállalat, amelyhez a felhasználók utazásaik során közvetlenül is csatlakozhatnak.

 

 

A Dell UltraSharp 24 Wireless monitor a legújabb technológiával rendelkezik, így a felhasználók egyszerre jeleníthetik meg és kezelhetik egy Windows operációs rendszerrel ellátott laptop és egy Android alapú okostelefon tartalmát.

 

Dell Dock és Dell ThunderboltTM Dock

A Dell kiegészítők széles választékával is támogatja az üzleti felhasználókat, amelyek nagyban hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez és a különböző feladatok egyidejű elvégzéséhez. Az idén ősszel [2] bejelentett Dell Dock és Dell Thunderbolt lehetőséget biztosít a kijelzők, egerek és külső billentyűzetek hatékony egyesítésére. Mindkét új dokkoló új generációs, C típusú USB-portokkal van felszerelve, amelyek kis helyigény mellett, egyetlen kábelen keresztül teszik lehetővé az adatátvitelt, a videós eszközök használatát, valamint az áramellátást. A Dell Dock nélkülözhetetlen az íróasztalnál dolgozók számára, a hotelszobákban, a közös használatú irodákban, valamint konferenciatermi együttműködés során, míg az Intel® ThunderboltTM 3 technológiával ellátott Dell Thunderbolt Dock tökéletes megoldás a nagy teljesítményt igénylő felhasználók és a hagyományos munkaállomásokon dolgozó ügyfelek, például a Dell Precision-t használók számára.

 

Piacvezető támogatás: ProSupport Plus

A Dell díjnyertes1 támogatási szolgáltatása, a PC-khez és táblagépekhez igényelhető ProSupport Plus az új Latitude termékcsaládhoz is elérhető. A Dell innovatív SupportAssist [3] technológiájára épülő, számítógépekhez és táblagépekhez igényelhető ProSupport Plus az egyetlen teljes körű támogatási szolgáltatás, amely a hét minden napján, napi 24 órában elérhető elsőbbségi szakértő támogatást és kárelhárítást biztosít. Mindezt az automatikus előrejelzésre, problémamegelőzésre és -elhárításra szolgáló proaktív monitoring rendszer egészíti ki.2 Ezzel a megoldással az ügyfelek akár 84 százalékkal kevesebb időt fordíthatnak a műszaki támogatás hívására, illetve akár 58 százalékkal kevesebb lépésben megoldást kapnak  gyakori hardveres problémáikra, mint a főbb versenytársaknak.3 Emellett az ezer vagy még több ProSupport Plus rendszert használó ügyfelek számára dedikált műszaki ügyfélkapcsolati munkatárs is rendelkezésre áll, aki központi kapcsolattartási pontként funkcionál, valamint havi jelentéseket készít.

 

Interaktív Dell képtár a változatosság jegyében

A Dell a CES-en szeretné felhívni a figyelmet azon ügyfeleinek találékony és innovatív munkáira, akik a tervek kidolgozásához és megvalósításához a Dell technológiai megoldásait választották. A Dell„We Love Your Work" című interaktív képtára a The Venetian Yardbird Southern Table & Bar [4] bárban egyedi és szemet gyönyörködtető kiállítás keretén belül emeli ki a vállalat a különböző munkák változatosságát.

 

CES innovációs díjak

A CES Innovation Awards keretében évről évre elismerésben részesítik a magánfelhasználóknak szánt technológiai termékekhez kapcsolódó kiemelkedő tervezői és mérnöki munkát. A Dell számos terméke elnyerte a 2016 CES Innovation Award [5] díjat:

 


1 A 2015-ös TSIA Star Awardson [6] elért helyezés alapján.

2 A Dell 2014 októberében készített elemzése alapján. A ProSupport Plus szolgáltatások közül nem mindegyik érhető el minden termékhez. További információkért látogasson el a  www.dell.com/prosupportplus [7] oldalra.

3 A Principled Technologies 2014. novemberi tesztjelentése alapján, amelyet a Dell rendelt. A tényleges eredmények ettől eltérhetnek. A teljes jelentés a http://facts.pt/14dh1gl címen érhető el.

 


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/98018