logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://www.euroastra.hu)

2 az 1-ben: beépített akkumulátortöltőt és extra tárhelyet biztosítanak a Kingston új MobileLite Wireless médiamegosztó eszközei

Megjelentette: johannes
Dátum: 2016 jan 11 - 00:38

[0]Az új modellek tárhelyként és akkumulátorként egyaránt használhatók. Beépített akkumulátor-töltővel rendelkeznek. Az új MobileLite Wireless Pro 64 GB-nyi integrált tárhelyet kínál.

 

A Kingston Digital Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc., memóriagyártójának leányvállalata két új taggal, a MobileLite® Wireless G3 [1] és a MobileLite® Wireless Pro [2] modellekkel bővítette  Wireless médiamegosztó termékcsaládját [3].

 

A MobileLite Wireless G3 extra teljesítményt nyújt a mobileszköz-felhasználóknak utazás közben. Teljesen feltöltött állapotában 5600 mAh kapacitású akkumulátora akár kétszer is fel tud tölteni egy okostelefont[1] [3]. Emellett az eszközök töltése is gyorsabb[2] [3] a 2 A-es maximális töltési teljesítménynek köszönhetően. A korábbi generációkhoz hasonlóan a MLWG3 USB-porttal és SD-kártyaolvasóval rendelkezik, így a felhasználók okostelefonról vagy táblagépről vezeték nélkül férhetnek hozzá az USB-kulcson vagy SD-kártyán[3] [3] tárolt fájljaikhoz. A MobileLite alkalmazással pedig könnyedén, számítógép nélkül helyezhetnek át, menthetnek vagy oszthatnak meg fényképeket, videókat és egyéb tartalmakat. Így értékes helyet szabadíthatnak fel mobileszközükön tartalmak törlése vagy felhőalapú szolgáltatások használata nélkül. A gyors adatátvitelt kétcsatornás Wi-Fi (802.11 ac) biztosítja mindkét eszközön.

 

A G3 és a MobileLite Wireless Pro modell tulajdonságai megegyeznek, utóbbi azonban 64 GB beépített tárhelyet és még nagyobb, 6900 mAh-ás akkumulátort kapott. Az akkumulátor töltésén és vezeték nélküli adatátvitelen felül így könnyen hozzáférhető, extra tárhelyhez is jutnak a felhasználók.

 

„A MobileLite Wireless G3 és Pro egyaránt kompatibilis iOS és Android rendszerű eszközökkel. A korábbi generációs termékhez képest nem csak, hogy megnöveltük az akkumulátor kapacitását, de bevezettük az új Pro verziót, amely könnyebben elérhető, beépített tárhelyet biztosít. A felhasználóknak így többé nem kell aggódniuk az okostelefon és a táblagép akkumulátor-üzemideje, vagy a tárhely mérete miatt" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

A MobileLite Wireless G3 és Pro termékekhez kétéves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár. További információért kérjük, látogasson el a www.kingston.com/en [4] webhelyre.

 

A MobileLite Wireless termékekről készült nagyfelbontású fotók itt [5] és itt [6] érhetők el.

 

A MobileLite Wireless G3 jellemzői és műszaki adatai:

 

A MobileLite Wireless Pro jellemzői és műszaki adatai:

 

3Az USB flash meghajtó és az SD-kártya nincs mellékelve. A kompatibilis tárolót a felhasználónak kell biztosítania.

4MobileLite alkalmazás szükséges

5A támogatott fájlok teljes listáját a mobileszköz felhasználói útmutatójában tekintheti meg.

6Android és Kindle Fire esetén a videotámogatás 2 GB-ra van korlátozva

7A MobileLite alkalmazást csak az iOS 8 és újabb, Android 4.1 és újabb, illetve a Fire 4.0 és újabb rendszerek támogatják.

 


[1] [6]iPhone 6 és teljesen feltöltött MLWG3 készülékkel végzett belső tesztek alapján. A tényleges eredmények eltérhetnek. Az akkumulátor élettartama a felhasználástól és a felhasználói alkalmazások funkcióitól függ. Az akkumulátor nem cserélhető.

[2] [6]Gyorsabb töltés a kompatibilis mobileszközzel használt MLWG2 készüléknél.

[3] [6]Az USB-meghajtó és az SD-kártya nincs mellékelve. A kompatibilis tárolót a felhasználónak kell biztosítania.


Forrás URL:
http://www.euroastra.hu/node/98021