A PR szakma hírei

#Varosipezsges: Kampány indul a Z generáció digitális edukációjáért

A Z generáció digitális és közösségimédia-oktatásáért, illetve használati szokásainak mélyebb megismeréséért fogott össze az Antall József Tudásközpont (AJTK) középiskolásoknak szóló programjaiért felelős Szóda Műhely, a Deák 17 Ifjúsági Művészeti Galéria, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU), a Ringier Axel Springer fiatalokat megcélzó portálja, a Noizz.hu és a Noguchi Porter Novelli, együttműködésben a Középsuli.hu-val.

Generációs szempontok: a fiatalabb ügyfelek lojalitásához több kell egy márkától

A Ricoh Europe az iparágban elvégzett új tanulmánya kiemelte az egyes generációk közötti különbségeket az ügyfélszolgálati elvárásokban. Az idősebb korcsoportok kevésbé megbocsátónak bizonyultak a márkákkal szemben, míg a fiatalabb ügyfelek sokkal több információt várnak mind már a megfontolás illetve az értékesítés utáni szinten is, hogy tartós kapcsolatot építhessenek ki a márkákkal. A tanulmány angol nyelven PDF formátumban letölthető a cikk végén lévő linkről,

 

Hitelesség a jó influencer azaz véleményformáló legfőbb ismérve

Kutatássorozatot indított a SAKKOM Interaktív az influencer marketing átfogó feltérképezésére, melynek első állomásaként a Kreatívval közösen a megbízói és ügynökségi oldal tapasztalatait vizsgálták. 

Olvasói drámák és motiváló történetek az ÉVA Magazinban

Szívszorító, tanulságos, szinte már könyvekbe illő történetek érkeztek be az ÉVA Magazin Elmondom, hogy volt... pályázatra. Az olvasók legintimebb pillanataikat, komoly drámáikat osztották meg, amelyek közül az első három helyet kapott a magazin nyári számában is.

 

Ha inna egy jó sört, levágatná a szakállát és a haját, ott a helye

Néhány nappal ezelőtt a Krušovice meghívott egy különleges eseményre, ahol betekintést engedtek a férfi lélek rejtelmeiről szóló reprezentatív kutatásuk eredményébe és feltárták, mik a legfontosabb, legemlékezetesebb, azaz a legkirályibb pillanatok egy férfi életében. És, hogy a királyi belsőhöz legalább olyan fenséges külső is társuljon, bemutatták a Krušovice Királyi stílust, amely mostantól a Rehab Barber Shop prémium közösségi szolgáltatása.

 

Megvannak az évad legjobbjai a színházmarketingben

Marosvásárhelyé az év legjobb színházi plakátja és kiadványa, a Maladype Színházé a legjobb színházi weblap, a Vígszínházé a legjobb közösségi oldal, a Békéscsabai Jókai Színházé a legjobb büfé és a legjobb szék!

 

Május 30-án harmadjára rendezték meg az Országos Városmarketing Díjátadót Budapesten.

A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület idén öt kategóriában pályázott, és nagy örömünkre MIND AZ ÖT KATEGÓRIÁBAN ELNYERTE  A GYÉMÁNT DÍJAT.

Egy napra teljesen megváltozott a budai látkép

Budapest talán legnépszerűbb pontján, a Clark Ádám téren tegnap egy kicsit megváltozott az élet. A világ második, idén 147 éves siklója egy jövőbe mutató terepjáró eszközzé alakult, amely nemcsak a turisták, hanem a magyar közösség figyelmét is felkeltette, hozzávetőleg 20 000 ember találkozott a fővárosunkat ünneplő kezdeményezéssel.

A Wizz Air keresi az új WIZZ Nagyköveteket

A közönség választhatja ki a légitársaság arcait. A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága május 26-án elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni.

 

Add a szavad – mihamarabb!

A SPAR Verde ásványvíz játékra hív: a résztvevők küldjék be az általuk legkifejezőbbnek tartott nyári szavaikat, amelyekből - a játékosokkal „közösen" - Majka megírja a nyár slágerét.

Úgy is lett – Elindította nyári kampányát a Szallas.hu

Elindította eddigi legnagyobb nyári kampányát a Szallas.hu, melynek fókuszában a szállásadói ígéretek teljesülése áll. A közel 9000 hazai partnerrel dolgozó oldal mindezt persze humoros formában teszi egészen nyár közepéig tartó - tévés, rádiós, kültéri és online megjelenéseket egyaránt felvonultató - aktivitása keretében.

 

Humorral fűszerezve több, mint kétszázezres közönséget inspirált

Nagy érdeklődésnek örvendő, Facebook nyereményjátékkal zárult a Bonduelle idei StafétaKanál kampánya. A márka a népszerű Dumaszínházas triót - Dombóvári Istvánt, Benk Dénest, Felméri Pétert - kérte fel humorral fűszerezett, inspiráló főzésre.

 

10 éve együtt – Designer pályázatot hirdet a Vodafone

A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be csütörtökön dr. Beck György a Vodafone, és dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint elmondták, az immár 10 éve tartó sikeres együttműködés keretében a Vodafone az idei évben a Szövetség támogatása mellett a magyar női válogatott kiemelt támogatója lesz.

 

Jönnek a Coca-Cola idei márkanagykövetei

Tele van a város Mihalik Enikő és Freddie képeivel. Az elmúlt évek legnagyobb közterületi márkakampányát indította el május elején a Coca-Cola. Épülethálókról, poszterekről, plakátokról, buszmegállókról, citylightokról, és még számos más felületről néz vissza ránk mostantól a márka két új arca, Mihalik Enikő és Freddie.

 

"SZÁZ NOHAB-OT, EZRET!” -- REKORDKÍSÉRLET ÉS SZÜLINAPI CSÚCSFORGALOM A MINIVERSUM-BAN

Uelzen állomásUelzen állomásA május 13-14-i hétvégén harmadik születésnapját ünneplő MINIVERSUM az izgalmas családi programok mellett egy különleges rekordkísérlettel is várja a látogatókat.

 

Tervezd meg a Finlandia Vodka idei fesztiválszettjét!

Jön a nyár és vele együtt jönnek a napsugaras vízparti programok, szabadban átbulizott forró esték. Na és persze a fesztiválok... A Finlandia Vodka és az ArtHungry.com éppen ezért egy kis alkotásra hív: tervezd meg te a finn vodkamárka idei fesztiválszettjét, amelyet a szakmai zsűri mellett a közönség is véleményez. A nyertes munka megjelenik majd a Finlandia Less Ordinary Barban az idei Balaton Sound Fesztiválon.

 

Tízéves a magyar Marie Clair

Tíz év nem csak egy ember életében jelent rengeteg változást, de egy magazin életében is. A magyar Marie Claire első kiadását 2007 áprilisában vehették kézbe az olvasók, s remélhetőleg sokan közülük azóta is, hónapról hónapra hűségesen követik a szerkesztőség munkáját. A tíz évvel ezelőtti kiadás kicsit másképp nézett ki, mint a mostani, ünnepi lapszám, de ez teljesen természetes.

 

A JOY elindítja az ország első Social Media Award-ját

Első alkalommal sorakoztatja fel a közösségi média legjeit a JOY magazin. A Social Media Award kampányban az olvasók nyolc különböző kategória negyven jelöltjére tehetik le voksukat a közel két hónapon át tartó szavazás ideje alatt. Bloggerek, youtuberek, előadóművészek mellett ismert szerelmespárok is helyet kaptak a jelöltek között.

 

A szépség sokszínűségéért kampányol az ELLE magazin

Műlábú modell a címlapon. Plus size humorista, műlábbal élő blogger és vitiligós modell: a hagyományos szépségideálon túlra kalauzol az ELLE magazin májusi száma. A lap három különböző címlapon három erős és valódi nővel kampányol az irreális testképek ellen. Ráskó Eszter, Lukoviczki Réka és Széles Adrienn saját történetein keresztül hívja fel a figyelmet önmagunk szeretetének fontosságára.

 

Születésnapot ünnepel a kortársPRos

2017. márciusában ünnepli ötéves fennállását a hazai művészeti szcéna jelentős kommunikációs ügynöksége, a kortársPRos. A minőségi kultúra elkötelezett támogatójaként hangsúlyosan a színházi, komolyzenei, képző - és táncművészeti, valamint filmes területeken tevékenykedik, és meghatározó művészek álmait igyekszik szakmai tudással párosítva megvalósítani. Olyan partnerekkel dolgozik együtt, mint az Orlai Produkiós Iroda, a Concerto Budapest, a Frenák Pál Társulat, a Budapest Art Week vagy Nagy Dániel Viktor színész.

Elindul a Lufthansa „Memory Network” digitális kampánya

2017. április 3-án indította el a Lufthansa digitális kampányát „Lufthansa Memory Network" címmel. Az online kampány célja, hogy utazásra ösztönözzön azáltal, hogy lehetővé teszi az utazás szerelmeseinek élményeik megosztását a http://www.lufthansa-memory-network.com/ platformon. Az új webhelyen az utazók megoszthatják egymással emlékeiket, és a hozzájuk hasonló felfedezők úti élményeit is megismerhetik. A kampány az egyéni, személyes úti élmények megosztásán keresztül kívánja másokban is felkelteni a vágyat az utazásra.

Átadták a GLAMOUR Women of the Year díjakat

Tóth Gabi, Dobó Kata, Karin Dragos, Hadnagy Tímea, Molnár Nini és Áron Eszter az Év legjobbjai. Március 23-án este újra rózsaszínbe borult a Duna-parton fekvő Várkert Bazár impozáns épülete hazánk egyik kedvenc magazinjának köszönhetően.

 

Öt éve hittel és bizalommal

Születésnapot ünnepel a kortársPRos. 2017. márciusában ünnepli ötéves fennállását a hazai művészeti szcéna jelentős kommunikációs ügynöksége, a kortársPRos. A minőségi kultúra elkötelezett támogatójaként hangsúlyosan a színházi, komolyzenei, képző - és táncművészeti, valamint filmes területeken tevékenykedik, és meghatározó művészek álmait igyekszik szakmai tudással párosítva megvalósítani.

 

„A feminizmus nem szitokszó”

Hősnők az üvegplafon jelenségről és a nők mai helyzetéről. A GLAMOUR Women of the Year Az év hősnői politikáról, gyermekvállalásról és még sok másról.

 

Soha ne add fel önmagad! - avagy minek köszönhető egy nő sikere

Zai Viktória, Neszményi Lilla és Follow Anna álláspontja a női érvényesülés nehézségeiről. Karrier, elismerés, gyermekvállalás, sikerek, szerepek. Nem könnyű az összeegyeztethetőség, pláne, ha nők esetében merülnek fel ezek a témák. A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeiről példát vehetünk, bármelyikről legyen is szó.

 

Fesztivál az egészséges, tudatos, boldog nőknek

Március 4-én, immár harmadik alkalommal csábítja a hölgyeket - de akár férfi kísérőiket is - a Womanity Fesztivál, ezúttal a Várkert Bazár falai közé. A "magazin életre kel", több tucat márka termékeivel és szolgáltatásaival, valamint ismert személyiségek inspiráló sikertörténeteivel várja az érdeklődőket.

 

Egy nő három szerepben - Anya, nő és művész

Kovács Patrícia Magyarország egyik legismertebb színésznője. Első komoly filmszerepe a Szerelemtől sújtva című alkotás volt, azóta pedig számtalan játékfilmben láthattuk, legutóbb a nagysikerű Félvilág című filmben kapott főszerepet.

 

Elkészült Magyarország első krízistérképe

Mintegy 460 esetet gyűjtöttek össze és vizsgáltak meg a „Krízistérkép 2016" kiadvány szerkesztői. A külföldi minták alapján, Magyarországon első ízben végigvitt kutatás a Magyar Public Relations Szövetség Kríziskommunikációs Tagozatának berkeiben készült.

 

Kis hazánk, nagy tervezőink és a nemzetközi divatpiac

A GLAMOUR Women of the Year tervezői mesélnek külföldi szakmai sikereikről. Tehetség, elkötelezettség, nyitottság, rugalmasság, szerencse, kapcsolatok, kitartás és támogatás - azt mondják, mindez egyformán fontos ahhoz, hogy valaki nemzetközi sikereket érhessen el. Van, aki szerint könnyebb, mások szerint nehezebb a dolga azoknak, akik magyarként próbálják elérni, hogy külföldön is ismerjék nevüket.

 

Légy otthon abban, amit viselsz

A GLAMOUR Women of the Year divattervezőinek öltözködési tanácsai önmegvalósításhoz. Tetoválás? Testékszerek? Rikító hajszínek? Könnyedén szert tehetünk bármelyikre. De talán mégsem kell ilyen extrém lépéseket tenni az önkifejezéshez és az önmegvalósításhoz.

 

Tartalom átvétel