UFO-Rejtélyek-Para azaz "Nemhivatalos tudományok"

Attila és Árpád sírja megkerül?

dr. Lánszki Imre és dr. Kováts László Dezsődr. Lánszki Imre és dr. Kováts László DezsőHatalmas felfedezés kapujában áll dr. Lánszki Imre ökológus és dr. Kováts László Dezső, a Műszaki Egyetem egykori professzora. A két tudós a Pilis keleti vonulataiban hőkamerával sírhelyeket azonosított, elméletük szerint Attila hun király és Árpád fejedelem nyughelyét rejti a hegy.

Benedict Cumberbatch és III. Richárd angol király távoli rokonok

Benedict Cumberbatch és III. Richárd angol király távoli rokonok, a brit színész harmad unokatestvéri viszonyban áll a néhai uralkodóval - állapították meg a Leicesteri Egyetem genealógusai.

Egy rejtélyes emlékmű újabb rejtélye --- Georgia Guidestones

A Georgia Guidestones emlékmű egyik elemét, amelyiken az angol, másik oldalán pedig a spanyol változat olvasható egy új kővel egészítették ki, amin egy évszám látható. Nem sokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy valaki megbízást kapott az új kő megsemmisítésére. A feladat végrehajtásakor (az alábbi videó alapján szeptember 25-én) érdekes módon több ember is jelen volt. Egyesek szerették volna megvásárolni a követ, azonban a feladat megsemmisítésre vonatkozott, viszont a törmelékből kaphattak darabokat.(Az emlékműhöz tartozik egy kézikönyv is, amit szitén meglehetősen titokzatos körülmányek között publikáltak azok, akik az építésre a megbizást adták. Ez letölthető a cikk végén lévő linkről.) https://www.youtube.com/watch?v=fP2Pb0JYDTI

Ahol a gólvonal-ellenőrzőt kitalálták - Dell Solutions Tour

A Dell nemzetközi programsorozata keretében 2014. június 24-én ismét Budapestre érkezett a Dell Solutions Tour. Ebben az évben a Bálna Budapest adott otthont a bemutató budapesti állomásának. A széleskörűen nyitott rendezvény látogatói előadásokon és kiállításon ismerkedhettek a Dell és partnerei teljes körű vállalati informatikai megoldásaival, a legújabb hardver modellektől az újkeletű szoftverekig és biztonsági megoldásokig. 

A sumer földönkivüli teremtéstörténet: az Anunnaki

Ahhoz, hogy az emberiség eredetének sumér változatát megérthessük, csak egészen kissé kell változtatni gondolkodásunkon. Zacharia Sitchin, aki rengeteget dolgozott azon, hogy a sumér tudás hatalmas halmazát egy egységes, bár szokatlan elméletbe tömörítse, gyakran elmondja, hogyan történt meg vele ez az apró változás. (Jim Marrs: Rule by Secrecy cimű könyve foglalja mindezt össze, amiből idézzük az alábbiakban a legérdekesebb megállapításokat)

Orbán Viktor védikus asztrológia képlet elemzése. Marad vagy távozik a miniszterelnök?

Megnéztem Orbán Viktor védikus asztrológia képletét, kíváncsi voltam, mit mond az eredeti védikus csillagfejtés a Dzsotis tudománya és határozottan úgy találtam, hogy Ő marad továbbra is a miniszterelnök.

 

Az ESA szerint a Phobos egy idegen, mesterséges objektum

Igazán megdöbbentő, hogy az alábbi hír a főáramlatú médiában szinte egyáltalán nem kapott helyett. Minek nevezhetnénk ezt, ha nem szándékos elhallgatásnak és az emberek tudatlanságban tartásának? No de térjünk a lényegre!

Oppenheimer és Einstein szigorúan titkos dokumentuma a földönkívüliekről

Az USA-ban folyamatosan kerülnek elő érdekes dokumentumok, lassan úgy tűnik gyengül a klasszikus kommunista rendszereket is megszégyenítő titkolódzás halója. Legalábbis a régi ügyekben. Ilyenek a Majestic-12 iratok is, melyek egy olyan szupertitkos bizottsággal kapcsolatosak, melyek a földönkívüli kapcsolatokkal technológiákkal foglalkozik. Ebből a meritésből származik az alábbi dokumentum. (PDF-ben letölthető a cikk végéről) Ebben Oppenheimer az amerikai Manhattan terv (az atombomba program vezetője) és Einstein 1947-ben a földönkívüliekkal való földi kapcsolatfelvételt taglalja.

 

10.000 oldalnyi UFO dokumentumot hoztak nyilvánosságra Ausztráliában

Az Ausztrál Nemzeti Archívum engedélyével (Ausztrália Nemzetközösségi Kormánya nevében), több mint 10.000 oldalnyi ausztrál UFO dokumentum került feltöltésre PDF fájlok formájában az alábbi linkekre.

Rejtélyes jelet fogott a SETI - idegen civilizáció üzenhetett?

Arecibo rádióteleszkópArecibo rádióteleszkóp

Tudósok nem zárják ki, hogy egy földönkívüli civilizáció szándékos üzenetét sikerült befogni.

 

 

Három héttel a bemutató előtt megérkezett a Sirius utolsó előzetese

Több, mint három éve készül a két órás dokumentumfilm, amely eddig soha nem látott felvételeket és bizonyítékokat ígér az idegenek létezésére vonatkozóan.

 

Kiszely István: Ott kell keresni a magyarokat, ahonnan származnak

Egész őstörténetünket 1821-ben találták ki. Kutatásaim során megtaláltam a bécsi kancelláriának azt a leiratát, amelyben fölkérik az osztrák történészeket, hogy a rebellis magyaroknak egy olyan őstörténetet írjanak, amelyre nem büszkék. És akkor kitalálták azt a bohócságot (ma már annak vesszük, ma már elmúlt az ideje), hogy őseink valahol az Ob folyó alsó folyása mentén, az Uráltól keletre együtt éltek a finnekkel. Hál` Istennek a finnek 2003-ban átírták tankönyveiket. Az új finn történelemtankönyvek így kezdődnek: "eddig az volt a nézet, hogy a magyarokkal rokonok vagyunk. Mára kiderült: barátság van, de genetika nincs." Ennyi. Őszinték. Akkor került sor a nagy genetikai vizsgálat végére. Kiszely István jeles magyarságkutató a nagy közönségsikernek örvendő előadása szerkesztett, rövidített változatát olvashatják.

 

A szovjet vezérkar egykori tagja szerint: "Idegen civilizációkkal léptünk kapcsolatba"

Az egykori Szovjetunió Védelmi Minisztériuma olyan titkos projekten dolgozott, amelynek fő célja volt, hogy paranormális képességekkel rendelkező szuperembereket hozzanak létre. A program során tudósok egy csoportja földönkívüli civilizációkkal is kapcsolatba lépett. Minderről a szigorúan titkos projekt korábbi vezetője beszélt most először a nyilvánosság előtt - számolt be 2013. február 21-i számában a Pravda című orosz országos napilap online kiadása.

News24.com: "Miért tagadják az idegenek létezését?"

Éles hangú írásában kéri számon a legolvasottabb afrikai hírportál publicistája a világ vezetőin, hogy a mai napig titkolják a Föld népei előtt az idegenek létezését, megakadályozva ezzel, hogy fejlett technológiájuk az emberi faj javát szolgálhassa. Az afrikai kontinens első számú híroldala ugyan, csak a külső felhasználók részére fenntartott panelen jelentette meg az írást, annak szerzője azonban a portál egyik újságírója.

Holdkelte a Földön avagy elgondolkodtató tények a Holdról

Fantasztikus elképzelés? Realitás? Vagy éppen ezt tudják egyesek, de eltitkolják? Mindenestre érdekes a saját naponta látható kisérőnkről ezt a tizennégy tényt plusz egy következtetést végiggondolni. És közben önkéntelenül bennünk motoszkál a régi magyar mondás:Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja.... Mindenesetre ajánlom előtte a Moon rising azaz Holdkelte című filmet magyar felirattal:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V9IgrTtvGcw

Igaz vagy hamis? Egy érdekes dokumentum az UFO jelenségről

 

 

1981. március 6. és 8. között, két hónappal azután, hogy Ronald Reagant az USA 40. elnökévé választották, a CIA akkori igazgatója és még néhány úgynevezett "tanácsadó" az elnöki nyaralóban, Camp Davidben állítólag elképesztő dolgokról tájékoztatta Reagant. A szöveg az utóbbi időkben bukkant fel a Net berkeiben. Elképzelhető az is, hogy tudatos szivárogtatásról - az Oroszországból érkező hírek alapján ez is elképzelhető - vagy akár egy hamis vagy államilag hamisított dokumentumról van szó. Mindenesetre érdekes. Az igazság pedig még mindig odaát van.

Oroszországban nem földi eredetű, 300 millió éves fogaslécet találtak

Vlagyivosztok város egyik lakosa egy fémből készített fogaslécet talált, amelyet szénbe préseltek. A hihetetlen leletet elhozta a tudósoknak. A lelet beható tanulmányozása után a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a léc 300 millió éves és azt élőlény készítette. Azonban egyelőre nem tudnak választ adni a kérdésre, hogy ki gyártotta ezt az alumínium fogaslécet. UPDATED: 2013-01-27 05:34:33

Medvegyev és a Földönkívüliek

A Davosban a héten kezdődött Világgazdasági Fórum napirendjéről kiszivárgott hír szerint Medvedev orosz miniszterelnök tájékoztatni fogja Obama elnököt, hogy eljött az ideje, hogy a Világ megtudja az igazságot a Földönkívüliekről, és ha az Egyesült Államok nem akar részt venni ennek bejelentésében, akkor a Kreml ezt megteszi saját maga.Az interjúrészlet magyar felirattal:

http://www.youtube.com/watch?v=dCIpB0JcU8Q&feature=player_embedded

Az elfogulatlan kutatás eredménye -- Újabb magyar biológus professzor támogatja az intelligens tervezettséget

Az Értem Egyesület elnökségének tagjai emlékezetes találkozón vettek részt Prof. Fodor István biológussal. A professzor úr kifejezésre juttatta, hogy szeretné aktív támogatásában részesíteni az intelligens tervezettség irányzatát.

Kvantum-szemlélet szigorúan nem kvantumfizikusoknak

A jóga ősi bölcsességének és a (kvantumfizikai gyökerekkel rendelkező) modern tudomány lehetőségeinek ötvözeteként létrejött a - Magyarországon egyedülálló - Kvantum jóga program, amely a test-lélek-tudat harmónia megvalósításának és az öngyógyítás-önfejlesztés elsajátításának eszköze. Alapja a biztonság- és védelempolitikai szakértő Szatmári L. Miklós által kidolgozott Kvantum-szemlélet, ami forradalmi nézőpontváltás a mindennapi élet olyan kihívásait illetően, mint az egyéni és társadalmi (pl. a családon belüli erőszak) vagy az etnikai-vallási (pl. nemzetek közötti) konfliktuskezelés.

Van-e szemét a DNS-ben?

A legfrissebb kutatások porba döntötték a „szemét DNS" koncepcióját és a genom intelligens tervezettsége felé mutatnak.

UFO-t fotózott a Curiosity a Marson

 Ha ez a videót a Földön vették volna fel, akkor nyugodtan mondhattuk volna: repülőgépet filmeztek le. Itt azonban a Marson vagyunk. Itt az egyik felvételsoron két/négy objektumot látunk keresztül repülni az égen. (Képeket lásd a hivatkozott linkeken, valamint az azokból összeállított videót is!)

 

Hogyan tűnt el a torinói lepelben nyugvó test?

A testet nem vették ki a lepelből, ám amikor a bomlásnak meg kellett volna kezdődnie, már nem volt benne. Egy olasz fizikus merész elmélettel válaszol a kérdésre.

Pio atya stigmái és a karbolsav-vád – mi az igazság?

A nyomtatott és az elektronikus média kritikátlanul szajkózza az alaptalan vádat, mely szerint Pio atya karbolsavval idézte elő az oldalán és a végtagjain látható sebeket. A tényszerű cáfolatot Frank M. Rega cikke alapján ismertetjük.

A torinói leplen talált virágpor kétezer éves temetési szokásokra utal

Egy valenciai konferencián Marzia Boi spanyol kutató megerősítette: A leplen elektronmikroszkópos vizsgálattal azonosított pollennyomok a két évezreddel ezelőtti kor legfinomabb olajainak és keneteinek növényi alkotóelemeire utalnak - amelyeket feljegyzések szerint Kis-Ázsia-szerte használtak a temetkezésnél -, és rendkívüli módon maradtak meg az olajokkal együtt a szövetbe ivódva. A lepel így aligha lehet középkori másolat.

Robot harcos - kutya aggyal

Sztálin álma volt az ember majom hibrid hadsereg, a fáradhatatlan, érős és nem gondolkodó katona. Nos nem csak ez. Kísérletek folytak a Nagy Szovjnetúnióban a kutyák fejének átültetésével, illetve egy autónóm rendszerbn történő funkcionális életben tartásával kapcsolatban.

Jön vagy sem UFO-flotta a Földre 2012 év karácsonyán?

Érdekes cikket közölt a Bors online  hétvégi kiadása: http://www.borsonline.hu/news.php?hid=38753. E szerint hatalmas űrhajókból álló flotta közelít a Földhöz, mely 2012 karácsonyára a maya naptár szerinti világvége időpontjára érkezik a bolygónkhoz. Természetesen ezt a NASA tagadja és a Föld felé semmilyen, mások szerint csak meteorok jönnek.

Miért van a férfiaknak mellbimbója? Mélyenszántó tudományos vita egy könnyednek látszó kérdés apropóján.


Újabb fordulóhoz érkezett a Szkeptikus Társaság és az Értem Egyesület között zajló vita az intelligens dizájn elméletéről.

Nagy guruk pszichológiai tanításai Budapesten

Az Integrál Akadémián (Corvinus Egyetem épülete, Bp. XI. Ménesi út 5, 304/ A-B terem) január 9-én 16-18 óráig a világhírű XX. századi indiai szent, Ramana Maharishi pszichológiai tanításait megidéző előadáson vehetnek részt az érdeklődők.

 

Kinek van igaza? Egy nívós vita kapcsán előtérbe került az élővilág eredetének végső dilemmája.

A karácsony nem csak az érzelmek időszaka, hanem lehetővé teszi, hogy az élet nagy kérdéseiről is mélyebben elgondolkozzunk.

Tartalom átvétel